Singing children

Kampagner

Sydafrikas flag

Har du ikke lyst til at være ambassadør for børnene? Så kan vi nemlig bedre gøre foreningen og dens formål kendt af en større kreds af danskere til gavn for børnene.

Som børneambassadør vil du:

• Være børnenes og foreningens ambassadør og gøre foreningen og dens arbejde kendt i netop dit område
  • Være med til at skaffe medlemmer og sponsorer
  • Være med til at finde indtægter fra private, organisationer og
    virksomheder til foreningens arbejde

Nogle forslag

Målgruppe Forslag til aktiviteter
Dig selv som ambassadør, venner og bekendteBliv selv medlem. Få dine omgivelser til at blive medlemmer og/eller give et kontantbidrag. Gør dem til børne-ambassadører
Skoler, skolelærere, børnehaver mm.Brug Sydafrika-skolerne i undervisningen. Lav plancheudstillinger med fx politiske, geografiske, socio-økonomiske, kulturelle, sproglige temaer og sammenligninger. Lav pennevenneklub, skriv engelske breve.
Købmænd, biblioteker, kroer, supermarkederLav opslag eller en plancheudstilling, der motiverer folk til at give et bidrag
Virksomheder og organisationerFå din, din ægtefælles og vennernes arbejdspladser til at sponsorere foreningen eller give gavebidrag
AndetForfølg dine egne ideer

Materialer

Nedenfor finder du materialer du kan bruge i oplysnings og formidlingssammenhæng. Du kan hente en gratis PDF læser, hvis du ikke kan læse vore dokumenter. Hvis du selv har ideer eller forslag til nyttige materialer, hører vi gerne fra dig.