Singing children

Bidrag

Afrikaskolen hj?lper fattige sorte b?rn i Sydafrika til skolegang og videre uddannelse, baseret p? medlemskontingenter og gaver.

Hvis du vil v?re medlem eller give et bidrag, kan du registrere dig ved at udfylde skemaet nedenfor, eller du kan kontakte Danna Borg p? telefon 4585 8512.

Giv et bidrag

Bidrag indbetales til Afrikaskolens bankkonto: Nordea Virum, reg.nr. 2257 konto 6269357493. Vi ville gerne tilbyde online betaling, men det koster ret mange penge. P? nuv?rende tidspunkt vil vi hellere anvende pengene til at hj?lpe b?rnene.

Udfyld venligst nedenst?ende felter, hvis du ?nsker at give et bidrag. Hvis dit bidrag er p? mindst 100 kr. bliver du automatisk medlem af foreningen, medmindre du frav?lger det nedenfor.

Bem?rk, at du ikke betaler ved at udfylde felterne - du fort?ller vores kasserer, at der kan ventes en indbetaling fra dig.

Hvis du ?nsker at modtage informationer fra foreningen skal du angive din E-mail adresse eller din postadresse - helst din E-mail adresse, s? vi kan spare portoen.

Fornavn
Efternavn
Bel?b

Postnummer

N?r du har udfyldt felterne, skal du klikke p? 'Registrer mit bidrag' for at gemme oplysningerne i foreningens database. S? f?r du et referencenummer, som bedes anvendt ved overf?rsel af dit bidrag til foreningens konto.