Singing children

Bidrag

Afrikaskolen hjælper fattige sorte børn i Sydafrika til skolegang og videre uddannelse, baseret på medlemskontingenter og gaver.

Hvis du vil være medlem eller give et bidrag, kan du registrere dig ved at udfylde skemaet nedenfor, eller du kan kontakte Danna Borg på telefon 4585 8512.

Giv et bidrag

Bidrag indbetales til Afrikaskolens bankkonto: Nordea Virum, reg.nr. 2257 konto 6269357493. Vi ville gerne tilbyde online betaling, men det koster ret mange penge. På nuværende tidspunkt vil vi hellere anvende pengene til at hjælpe børnene.

Udfyld venligst nedenstående felter, hvis du ønsker at give et bidrag. Hvis dit bidrag er på mindst 100 kr. bliver du automatisk medlem af foreningen, medmindre du fravælger det nedenfor.

Bemærk, at du ikke betaler ved at udfylde felterne - du fortæller vores kasserer, at der kan ventes en indbetaling fra dig.

Hvis du ønsker at modtage informationer fra foreningen skal du angive din E-mail adresse eller din postadresse - helst din E-mail adresse, så vi kan spare portoen.

Fornavn
Efternavn
Beløb

Postnummer

Når du har udfyldt felterne, skal du klikke på 'Registrer mit bidrag' for at gemme oplysningerne i foreningens database. Så får du et referencenummer, som bedes anvendt ved overførsel af dit bidrag til foreningens konto.